Förberedelser!

on

Här hemma packas det för fullt, jag har dragit ut hela garderoben flera gånger om och velat. Som vanligt. Packat för mycket, tagit bort hälften och börjat om från början. Konstaterat att årets sommargarderob är både obefintlig och dödstråkig, men ska man till värmen får man strunta i bagateller och packa det som finns. Dessutom ska man väl inte ha kläder på sig på stranden, så vad spelar det för roll?

Lilla A har förberett sig på sitt eget vis genom att ta ett långt och blött bad i karet här på kvällskvisten. Sandig och dan var hon efter dagens utflykt, så det var inte bara för nöjes skull även om hon tror det. Ikväll övade hon på att göra bomben, för det är tydligen det hon ska sysselsätta sig med på semestern. Bada och plaska. Samtidigt som man sätter andan i halsen då och då när hon faller under och får kämpa någon sekund för att ta sig över ytan, lika stolt är man att hon bara reser på sig och börjar om från början. Tänk om en annan kunde ge fasen i att bli rädd!

Planet går imorgon bitti, så vi har en kort natt framför oss. Förhoppningsvis innehåller den lite sömn, även om jag är lite uppe i varv just nu. Blir man aldrig resvan? 

Hur det är med internet vet jag inte riktigt, men mest troligt kommer bloggen vara vilande under större delen av våra semesterveckor, vi hoppas komma tillbaka med ny och fräsch energi om några veckor! Hoppas ni alla får en fortsatt härlig semester, till er som redan börjat jobba igen hoppas jag få njuta helger av sol!

6 Comments Add yours

  1. Jessica says:

    Ha en underbar utlandssemester! Hoppas ni kommer hem utvilade och bruna som pepparkakor =)

    Like

  2. Jessica says:

    Ha en underbar utlandssemester! Hoppas ni kommer hem utvilade och bruna som pepparkakor =)

    Like

  3. Sara says:

    Kan inte påstå att jag är världens bästa på att kommentera själv nu. Blir mest att man slöläser lite på alla bloggar.

    Hoppas att ni får en fantastisk semester!

    Like

  4. Ha en UNDERBAR semester och ladda baterierna ordentligt.
    Att bli lite orolig när de gör sådär är nog bara bra. Då håller man koncentrationen uppe på bevakningen 😉

    Hälsningar
    Yohanna

    Like

  5. Fnulan says:

    Stressigt med packning här med.. Hoppas ni får det lika iunderbart som vi ska ha det!

    Kram

    Like

  6. Nina says:

    ja usch deppig blir man. måste ju i stort sett säga upp den även om ja vill åka. blir lite less faktiskt. va gör en fyra månaders bebis?

    va härligt å åka till grekland. va ni där i två veckor? vill själv komma iväg känner ja,. men ja vi har ju redan haft vår semester…

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.