Längtan i regnrusket

on

Fy vilken trist dag gott folk! Regn, rusk och mörkt. Känns verkligen som att det är november utanför dörren, inte blir det bättre av att jag inte hinner gå ut och ta lite frisk luft heller utan bara sitter här och försöker jobba så gott det går med svidande ögon.

Men för mig är sommaren inte över, för om 16 dagar sitter vi på ett plan till Kefalonia, ni kan ana att jag börjar längta nu!

Vi ska passa på att bada, främst i barnpoolen då A lär röja runt där, men även i havet som förhoppningsvis har en behaglig temperatur. Vi har införskaffat armpuffar, A har även sin simringsstol som hon hade med sig till Malaysia som hon fortfarande kan använda.

Jag vet att vissa blir lite stressade av min press att känna att jag har hösten fixad. Men det är klart jag vill det, för när vi kommer tillbaka i slutet på augusti börjar jag direkt att jobba heltid och har inte tid att börja fixa och stressa med höstkläder till A, för då är hösten redan här. Och självklart har jag inte något tvivel om att E skulle fixa det, men han kan väl få några dagar på sig att bli varm i skorna innan alla måsten ramlar innanför hans väst. Det är stor skillnad att vara hemma två dagar i veckan och bara vara, gentemot att vara hemma alla dagar i veckan och vara den som ska ha koll på vad som finns rent och helt eller vad som saknas. Därför vill jag att vi fixar det nu, innan vi sitter mitt uppe i det och alltså tar första bästa alternativ istället för att kunna känna av vad vi vill ha.

Fördelen med att resa rätt ofta är att det inte är mycket som behöver ordnas inför resan. Ett paket gröt och ett paket välling åt A ska införskaffas, kanske någon ny leksak/bok att underhålla sig med på flyget – i övrigt är vi redo att sticka imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.