Agia Marina, Kreta!

on

Nej, det blir ingen sommar i Sverige! I alla fall inte hela sommaren, även om vi såklart kommer att njuta av några lediga veckor även här i vårt avlånga land!

Vi väljer att trotsa eventuella oroligheter, känner oss trygga med att ha ett resebolag i ryggen om något skulle hända (vilket jag absolut inte tror). Dessutom känns det bra att sponsra ett land dit turisterna redan nu sviker, även om jag kanske hade kommit undan ännu billigare resemässigt om jag hade haft lite is i magen med att beställa.

Om några veckor kommer vi befinna oss här, jag kan garantera att det blir en underbar semester för oss alla! För mig, för E och definitivt för Lilla A. Vi prioriterar att planera resan utifrån hennes “önskemål” för en lättare tillvaro, sen kan vi göra utsvävningar från vår grundpunkt som passar oss berorende på tid, plats och intressen. Ju mer aktiviteter och alternativ det finns för barn, desto mer kan du som förälder koppla av (då menar jag såklart inte släppa iväg barnen vind för våg).

Så var det ju bara det där med den där resevagnen som vi inte längre har eftersom den står i stort sett trasig och obrukbar i källaren. Helt plötsligt var inte den där charterresan så billig längre.. 😉 

5 Comments Add yours

 1. Så härligt!! En sån semester vill jag också fara på 🙂
  Kram

  Like

 2. Linda says:

  Vad härligt det låter, önskar vår budget också tillät en utlandssemester men efter en turkietresa i maj och nu bilen så får det bli en otroligt billig sistaminuten om vi ska komma iväg. Förstår inte varför dom envisas med att ta fullt betalt för barn, gratis under 2 år sedan fullt pris, inget mellanting liksom.
  Ni kommer säkerligen få en alldeles underbar semestervecka på Kreta, Kram

  Like

 3. Mamma Russin says:

  hej hopp..
  underbart.. 🙂 vill med till Grekland, har vilat dit igen länge nu.. satt faktiskt och tittade på resor i förgår hihi.. men nej vi får snällt lugna oss nu.. inte så roligt att åka när jag mår som jag gör. 😦 urk..

  kraaaam

  Like

 4. Åh vad härligt att resa iväg. Grekland är ju underbart 🙂

  Like

 5. På xxl i Malmö säljer de Chicco för 999:- Vet inte om de skickar iofs…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.