Knock out!

on

Det går inget vidare med bloggandet, dels för att jag har semester och dels för att det är bland det segaste jag har upplevt i modern tid. Ni kan lugnt luta er tillbaka och nöja er med det faktum att vi har en kanonsemester, för en gångs skull kommer vi nog faktiskt anlända hemma någorlunda utvilade! Lilla A är så upptagen av allt runt omkring att vi knappt behöver anstränga oss för att underhålla henne, inte tjata om att sova. Lyx eller vad?

Precis som förra året ville vi göra en del utflykter, men eftersom det fortfarande är taxistrejk (pågått sen 18 juli) är det inte helt lätt att ta sig någonstans förutom med hyrbil och just in till Chania dit vi vill åka rekommenderas det inte med tanke på trafiken. Kanske tröttnar vi de sista dagarna och hyr en bil i alla fall, men just nu roar vi oss på stranden istället – fullt tillräckligt!

Har vädret förresten vänt för er därhemma nu när jag flytt landet eller var det bara en skitsommar? 

Igår kväll var vi på en stor restaurang som heter Veranta och ligger en bit upp i byn, en restaurang som såklart är helt inriktad på barn (nästan iaf). Här har de enorma klätterställningar och gungor. Just de sistnämnda höll på att göra A riktigt illa igår när hon fick sig en känga rakt i ansiktet och flög bakåt. Någon minut senare ville hon själv gunga, så någon katastrof var det självklart inte men det ser riktigt illa ut när man ser sitt barn flyga baklänges. Resten av kvällen höll hon sig till klätterställningarna istället, fast mest för att Musse Pigg sprang runt i en kostym och var läskig.

Tills vidare bjuder jag på en nyvaken och mysig liten tjej som bara längtar efter att få gå till stranden och leka med madrassen i havet!

5 Comments Add yours

 1. petra says:

  låter underbart! pappan här i huset började jobba och då kom hösten, 8 grader i natt, men det jobbar ju upp isg till en 25 i alla fall på dan!

  Like

 2. Sara says:

  Här hemma är det faktiskt kanonfint väder nu. Kanske inte riktigt vad du ville höra, men jag tror nog att ni har det bättre på resan iaf 🙂 Är ju alltid skönare och mer avkopplande att komma iväg, tycker jag iaf. Fortsätt ha en underbar semester och njut!

  Like

 3. Japp fint väder ända sen du åkte 🙂

  Like

 4. Sofie says:

  Vädret har vänt! Två dagar på stranden nu 😉

  Like

 5. Millan says:

  jag tror inte du vill veta hur vädret har vart här… 😛
  Fast jag hade nog gärna vart på Kreta ändå…. en annan hade ynka 2 veckors semester som tog slut för läääääänge sen…
  sola och njut nu! kram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.