Blue Village Bodrum Imperial

on

Tidigare erfarenheter (Marmaris, Alanya) har gjort både mig och min käre sambo väldigt tveksamma till Turkiet, varför det här har varit ett väldigt svårt beslut. Med barnvänliga tankar i huvudet, i ett område vi inte har några erfarenheter av (men som sägs ska vara mer avslappnat) och med ett all inclusive koncept på hotellet är vi mer än beredda att testa. 

Blue Village Bodrum Imperial

Det här med charter och alldeles galet barnvänliga hotell har säkert sina för- och nackdelar. För oss blir det första gången vi ger oss på det här konceptet, det ska bli riktigt roligt och spännande att se om dels Bamseklubben är något för oss och vad vi tycker om All Inclusive.

Hotellet ser otroligt fint ut och ser ut att passa oss väldigt bra i lugna omgivningar, med en strand som är sandslottsvänlig och någorlunda långgrund. En kort resa bort finns mindre städer när benen blir för rastlösa och dagsutflykt till närliggande Kos går också att planera in.

9 Comments Add yours

 1. åhh, man blir ju inte alls sugen på att åka iväg när man ser sådana här bilder;)

  Like

 2. Marie says:

  Jag vill också åka. Nu. Bums!

  Like

 3. Emma says:

  Inte alls avundsjuk ska du veta 😉 Mår ni helt bra igen nu?

  Like

 4. Verkar ju toppen! Vi kan med tänka oss all inclusive och tokbarnvänligt som livet ser ut nu. Fast jag är inte lika resgalen/siden som du utan kan gott tänka mig att vänta tills nästa år. 🙂 Har ni bokat?

  Like

 5. Linda says:

  Å fy så avundsjuk jag blir, jag älskar ju verkligen turkiet och funderar vissa dagar på om vi ska flytta dit:)
  Jag är jättesugen på att boka något men måste kolla vad skatteverket vill ha av oss innan känner jag, man vet aldrig, men kommer vi iväg kommer vi nog testa något nytt och välja bort charter, för vår del blir det såå mycket billigare att boka flyg och hotell separat.
  När åker ni?
  Kramar

  Like

 6. Oj då jag känner att jag också blir väldigt vänligt inställd till att prova på detta placet. Vi var i väg på alliclusive på Fuerteventura för två år sedan när jag var höggravid med Irma. Det var det bästa vi gjort. Inte behöva anstränga sig det minsta. Inte fundera bara slappa och njuta.

  Ni får det nog kanon ni också.

  Hälsningar
  Yohanna

  PS Musiklistan låter rolig, den måste jag fundera på. DS

  Like

 7. Ullrika says:

  Jag har ingen erfarenhet av varken Turkiet eller All Inclusive men de där bilderna får mig att inte fundera så mycket: det ser alldeles underbart ut! Bamseklubben, here you come!!

  Like

 8. Melanie says:

  men vad härligt med en resa att se fram emot! vi hoppas komma iväg på någon charter till nästa höst/vinter 🙂 då får du ge mig alla tips för att resa med två barn! 🙂

  Like

 9. Åh god vad avis jag blir! Blir så utlandssugen så det är galet 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.