Om di där valen.

on

Inatt har jag våndats rejält, sovit uselt tack vare major i-landsproblem. Den där semestern i augusti. Turkiet var det sagt, men den rastlösa själen i mig, i båda, vacklar. Vi som kröp uppåt väggarna på Korfu ska spendera två veckor mitt i ingenstans. Större hotell visserligen, men motionen skulle helt utebli. Så tankarna maler, jag väger alternativ i huvudet. För det kostar pengar och då vill vi bli nöjda. Bamseklubb är ett måste, för så mycket har Lilla A snappat upp längs vägen. Men Gran Canaria känns mer som ett säkert kort, Mallorca hade känts ännu mer givet om det inte vore för det där med pengar, för mer vill ha billigare. Typ så. Eller så ger man sig ut på promenad i landsbygden utanför Bodrum Imperial, men jag vet hur trafiken ser ut, vi har sett den förr. Strandpromenad på Gran Canaria låter säkrare. Och kanske mysigare, men längre bort. Mallorca är trots massturismen ändå en stor favorit, men i ett annat prisläge utifrån den standard vi siktat in oss på. Alternativet Kreta finns också, men Grekland har redan fått besök i sommar, sen avskräcks jag av transfern till Makgrialos. Jag och bussar är ju inte helt och hållet vänner.

20120629-072245.jpg
Men huvudsaken är ju ändå att vi slipper klä oss varmt. Och sommaren är ändå den tid på året då faktiskt även Gran Canaria bjuder på riktig värme. Så ja. Bodrum Imperial har såklart ett gym, men icke luftkonditionerat och dessutom motionera på löpband är väl inte min grej.

One Comment Add yours

 1. Så ni velar om Turkiet, hade inte jag gjort:) älskar ju Turkiet som du säkert redan vet:)
  Vi har varit i Makrigialos eller hur det nu stavas då Oscar var liten, allt var verkligen jättefint och så men nä, vi tyckte det var alldeles för långt bort och det fanns verkligen inget att göra utanför hotellet, och dessutom var allt hutlöst dyrt.
  Var ligger hotellet i Turkiet ni bokat?
  Jag skulle också vilja åka till ett ställe som har lollo och barni eller bamseklubb men det tråkiga med dem hotellen är att de ofta ligger lite avsides, jag vill ju ha både det och närheten till shopping, oftast går det inte ihop:)
  Kramar

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.