En andra vända till Rhodos Stad.

on

Vi har ju gjort Rhodos Stad igen, en sista gång som vi sa. Förbaskat trevlig stad ändå, trots att vi lyckades med bedriften att inte handla något alls den här gången heller bortsett från en klubba åt tjejen som åt rejält med mat. Konstigt det där, för trots att jag sett massvis med shopping så har jag inte haft suget. Är jag sjuk?

Förresten är det lite roligt det här med Grekland, men det känns som att vi alltid får skäll som föräldrar när vi är “här” på semester. Är det inte det ena, så är det tydligen det andra. Som att Lillasyster E (i en ergonomisk bärsele) inte hade något huvudstöd (eller det faktum att hon är stor nog att slänga med nacken alldeles själv). Men så tror de ju också att Lillasystern bara är 3-4 månader här och Ooooar stort när hon sitter stadigt.

Idag har jag sett till att beställa mig ett iphone skal från Caseapp. Lägligt nog har jag nämligen slarvat bort mitt gamla, med tanke på hur många gånger jag lyckas tappa bort min telefon passar jag på att göra reklam för bloggen på samma gång. Då kanske någon snäll själ som hittar den kan kontakta mig direkt tänker jag. 

3 Comments Add yours

 1. Eleonore says:

  Haha folk ska alltid ha åsikter om allt, tycker man får anpassa allt efter barnet! Kan hon sitta själv och har styrkan så är det ju bara att köra på 🙂

  Kul att du är med i tävlingen, lycka till! 🙂

  Like

 2. Jag har iallafall blivit galen sugen på att åka till Rhodos jag!!! Ser ju hur mysigt ut som helst!

  Like

 3. Rosita says:

  Men ååå så fina bilder från Rhodos stad.

  Kram och hoppas det snart är förkylningsfritt (luftkonditioneringen eller?). Välkomna hem!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.