7 Comments Add yours

 1. Fröken M says:

  Dom där är ju bara så jäkla söta !!
  Jaaaa !! jag har fått nytt jobb, visserligen på samma firma, men andra arbetsuppgifter och framför allt fasta arbetstider 🙂 HURRA !

  Like

 2. maria says:

  Hej!

  Tänk en extra gång innan ni beställer där… Jag har nyss mejlat de angående att jag beställde en gunghäst för ett antal månader sedan… Läste något inlägg om samma sak på familjeliv.se också. Känns lite tråkigt! Får se om jag (troligen inte) får något svar på mejlen men ärligt talat så har jag väl helt enkelt blivit blåst (för första gången!)
  Man har ju dessutom både läst och hört en hel del om Groupon också! (inte positiva saker)

  Så kolla gärna om ni kan köpa dessa i någon affär istället!
  //Maria

  Like

  1. alfva says:

   Hej och tack för din varning! Det är ju riktigt tråkigt om det är ett oseriöst företag som inte håller vad de lovar. Jag hoppas att det löser sig för dig, att du åtminstone får dina pengar tillbaka.
   Groupon är ju enbart en mellanhand för alla samarbeten, de har inte möjlighet att stå för kvaliteten även om vi kunder skulle önska det.

   Like

 3. Patrik says:

  Hej Maria,
  Ville bara kommentera vad ni har skrivit. Först vill jag be om ursäkt för dröjsmålet gällande er beställning. Problemet har varit att vår leverantör skickade till os fel model – skickade dubbel uppsättning av Sue the Snail istället för Lola the Ladybug, vilket medförde stora problem. Min kollega har mailat samtliga kunder där vi har bett om ursäkt för detta dröjsmål och även erbjudit kompensation. Maria, maila mig gärna direkt, info@babyrockers.se
  Vi skulle aldrig lura någon av våra kunder. Misstag har skett och vi vill lösa detta på absolut bästa vis.

  Trevlig helg.

  m v h // p a t r i k

  Like

  1. Tossan says:

   Jag kan bara hålla med föregående inlägg och vill varna alla som funderar på att köpa något från Babyrockers! Ni från “kundtjänst” besvärar er ju inte ens med att besvara förfrågningar när leveranserna uteblir?! Nä, usch och fy! Jag har blivit lurad på två gunghästar och avser gå vidare med detta ärende.

   /Tossan

   Like

   1. alfva says:

    Vad tråkigt att det verkar vara strul för så många med just det här – tycker absolut ni ska dra det vidare! Hoppas ni får rätt!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.