Barnrumsinspiration med Mairo och Karin Mannerstål

on

Jag kan bara inte låta bli att tycka att den här kollektionen från Mairo är så vansinnigt snygg, helst skulle jag vilja ha en hel drös av de underbara kuddarna och kasta omkring i vårt barnrum. Framförallt är jag barnsligt förtjust i kombination av färggranna detaljer till annars vita bakgrunder. Ljuvligt!

Karin Mannerstål har ju tagit fram flera kollektioner för Mairo och ärligt talat vet jag inte vilken jag gillar bäst, de ligger så nära varandra men ändå ljusår isär.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.