Rökfritt på Sunwing Resort från sommaren 2013

Ett av väldigt få klagomål jag hade på vår semester till Sunwing Resort & Spa Kallithea i slutet av sommaren var gällande rökning. Jag har absolut inget emot rökare, men jag anser kanske att det finns mer eller mindre lämpliga ställen att röka på, ett av de mest opassande är i och omkring barn- och babypoolerna. Från och med sommaren 2013 kommer rökning att bli förbjuden på de flesta platser på Sunwing Resort (gäller ej Thailand).

Från sommaren 2013 blir Vings familjehotell Sunwing Resorts helt rökfritt. Det gäller förutom i rummen och lägenheterna även på balkongerna och terrasserna, med undantag för ett antal rökområden som skapas på hotellområdena.

Sedan år 2000 har Sunwing Resort haft rökfria lägenheter, vilket har varit mycket uppskattat bland många av våra gäster. I somras införde Ving rökfritt på Sunwing Sandy Bay på Cypern som ett test och då det föll mycket väl ut, utökas det till att från sommaren 2013 gälla samtliga Sunwing Resorts förutom Sunwing Bangtao och Sunwing Kamala i Thailand.

– Våra Sunwing Resorts är absolut det bästa vi kan erbjuda barnfamiljer och därför är det självklart för oss att införa rökfritt. Många är idag allergiska och vi lyssnar nu på våra kunder och den allmänna trenden i samhället och inför rökfritt på alla våra hotell från och med i sommar, säger Magnus Wikner, VD för Ving Sverige.

– Det kommer att finnas utmärkta rökområden på anläggningarna. I övrigt är hotellet helt rökfritt, avslutar Wikner. – Vings Nyhetsrum

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.