Myspöl från NG Baby

on

När vår äldsta dotter var strax över halvåret köpte vi (mina föräldrar) en myspöl åt oss att ha hemma för henne att samla leksaker i, mysa i och läsa böcker i. Sanningen är att den avändes rätt mycket, inte bara som lekplats, läshörna och avstjälpningsplats utan även som vilopall. När Lilla A blev större och vi istället köpte en fåtölj åt henne fick myspölen tillfälligt flytta in i förrådet, men nu med Lillasystern här hemma har den återigen plockats fram.

Nu är ju designen något snyggare på de som finns i år än när vi köpte vår (orangea) och jag hade självklart inte tackat nej till en uppdatering, men vår användningstid av myspölen närmar sig så småningom sitt slut. För dig som är gravid nu, har ett litet barn eller siktar på fler längre fram är detta dock en bra investering. Tillverkare är NG Baby och myspölen går att få i två olika storlekar – 100 respektive 120 cm i diameter.

Just nu har dessutom KöpBarnvagn en tävling där du kan vinna en myspöl på Facebook

One Comment Add yours

  1. Hej!
    Jag har frågestund på bloggen nu så du får gärna klicka in och ställa frågor! Jag lovar att svara på ALLA frågor i ett videoinlägg! Kram:)
    http://elionora.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.