Mjuk anslagstavla från Kids Concept till barnrummet

on

Inne i barnens rum har vi just nu ett hörn med bord och stolar med alldeles tomma väggar. Jag har funderat på om jag borde köpa några tavlor och fylla upp med, men beslutade mig istället för att kanske satsa på något annorlunda. Nu har jag snubblat över den här mjuka anslagstavlan från Kids Concept hos BlåElefant och är nog lite kär. Kanske passar den inte bara i barnrummet?

Mjuk anslagstavla 269:- hos Blåelefant.se

Framförallt vill jag inte ännu att barnen pillar med nålar som kan ramla ner och någon trampar på, eller som lillasystern i ett obevakat ögonblick får för sig att börja tugga på. Superfin och praktisk eftersom du kan fästa teckningar/bilder direkt utan hjälpmedel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.