Barnrumsinspiration Barntyger.se och Elefantti från Finlayson

on

För den som är duktig på att sy själv så är det kanske inte alltid intressant att hitta färdiga produkter, utan man är ute efter bara själva tygbiten. Så häromdagen satt jag och surfade lite på tyger och kan mycket väl ha hittat en ny snygging till hemmet. Tyget elefantti från Finlayson är otroligt härligt och jag blir glad bara jag ser det. Jag tänker mig några galet snygga kuddar i den kommande våningssängen kanske? Det vore något. Om jag målar om barnrummet först. Finns även som bäddset och förkläde. Hela kollektionen hos barntyger.se hittar du här.

Minns ni för ett tag sen att jag tipsade om Mairos nya kollektion av Karin Mannerstål – Who is first? Just nu i november har du möjlighet att köpa tyget till specialpris hos Barntyger.se där priset tillfälligt är nersatt med 30%. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.