Stapelkuber från danska Sebra

Danska Sebra har så otroligt snygga saker att jag utan tvekan skulle kunna inreda flera rum här hemma (inte bara barnrum alltså) med deras saker om jag bara hade möjlighet. Snyggt, stilrent och tidlöst. Men nu är det deras stapelkuber i kraftig papp som jag har riktat in mig på och som vi är lite sugna på att köpa i julklapp till vår minsting. Eftersom de är numrerade 1-10 tror jag faktiskt att även vår 3-åring kommer att tycka de är lite roliga att leka med och framförallt att titta på. Jag har dock väldigt svårt för att hitta endast en favorit, jag gillar båda två stilarna på olika sätt, så vi får nog klura ett tag till. För två uppsättningar känns ju faktiskt lite väl häftigt.

Forest Animals säljs hos Syster Lycklig för 199:-

Zoo säljs hos Bestkids för 199:-

4 Comments Add yours

 1. Mammatea says:

  Vilka fina!

  Like

 2. Fina 🙂 lite i stil med jabadabados!

  Like

 3. Lisa says:

  De där är så fina och bra, båda mina har lekt med dem i flera år. Köp!

  Like

  1. alfva says:

   Jag hade för mig att jag visste någon som hade dem! Tycker du att de hållt bra i form och färg?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.