Maze Interior för barn

on

Ibland är det inte mycket som krävs för att lyfta ett helt rum, som en liten krok. Nu är ju det här kanske inte den minsta kroken du kan hitta på marknaden men ack så snygga och charmiga. Maze Interior heter företaget som ligger bakom dessa och många fler galet läckra produkter.

När vi år 2011 designade amningsrummet i Sickla Galleria för mambassaden som jag medverkar i så valde vi faktiskt just en produkt från Maze Interior som fanns på Home In Harmony, fast det var först nu jag förstod att det var de som låg bakom. Kul! Måste spanas in än mer, inte bara för barn alltså!

One Comment Add yours

  1. björn says:

    Underbara prylar! Älskar Maze 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.