Ni förstår väl varför?

Att jag just nu attack-packar. När jag egentligen redan borde ligga i sängen och försöka sova lite. Som om det skulle hända just inatt. Klockan tre inatt kommer det stå en taxi här utanför redo att köra mig och Lillasystern till Arlanda. Det är nog då det där konstiga kommer att slå mig. För oj så ovanligt det är att packa en väska för bara en del av familjen. Ikväll har jag kramats länge med Lilla A och förklarat att hon och pappa ska passa på att göra massa roliga saker medan vi är borta. Hon må vara liten, men hon förstår. Och godtar. Skulle det bli en nästa gång, då är det hennes tur – inget snack om saken.

primera

Om jag har resfeber? Jao. Det kan man väl säga. Hur tänkte jag nu egentligen med att ge mig iväg och resa själv? 

5 Comments Add yours

 1. Du är så himla cool! Och jag hoppas att ni får en fantastisk vecka!

  Like

 2. mammaTEA says:

  Hoppas ni får en härlig resa.

  Like

 3. Helen says:

  Hoppas ni får en riktigt skön resa .
  Jag tycker du är såå modig , jag hade aldrig gjort en sådan sak .
  Kram

  Like

 4. Life of LIsa says:

  Det kommer gå hur bra som helst!

  Ha nu en fantastisk resa!

  Like

 5. Det kommer gå så bra så! Men hade förstås varit roligare om vi var med 😉 förstår att det kändes konstigt att lämna lilla A! Hoppas ni får en fantastisk resa!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.