Framme på Fuerteventura!

on

Vi har nu landat och installerat oss på hotellet, var ett av få sällskap som fick tillgång till rummet direkt vid ankomst (tack, tack, tack!). Flygresorna har gått över förväntan, jag ska inte påstå att det har varit fullkomligt enkelt, men det har heller inte alls varit några större problem och tack vare riktigt trevliga medpassagerare så har vi haft några extra händer när det behövts! Däremot var det ju lagom av en miss att just min mat saknades på flyget. Men trevlig kabinpersonal höjde helhetsintrycket riktigt rejält.

2013-01-21_framme (1 av 4) 2013-01-21_framme (2 av 4) 2013-01-21_framme (3 av 4) 2013-01-21_framme (4 av 4)

Här i Caleta de Fuste är det just nu riktigt mulet, i transferbussen på väg hit så regnade det till och med. Gäster ligger vid poolen iklädda vanliga kläder och ser ut att frysa. För inte är det varmt inte. Men varmare än hemma. Och Lillasystern är trots usel sömn, att hon gick upp mitt i natten och nu åkt med sin mamma till en annan kontinent (nästan) på alldeles strålande humör. Jag har varit lite i valet och kvalet om vi ska ge oss ut och utforska eller bara lägga och vila ikapp en liten stund, men vi siktar på att komma i säng till natten istället. Tidigt.

(Och ja, jag har tid att blogga på semestern. Ni kanske får se mer än vanligt av mig.) 

 

4 Comments Add yours

 1. mammaTEA says:

  Njut nu!

  Like

 2. Så härligt! Då hoppas vi på att få ser mer av dig än vanligt!

  Like

 3. Härligt att ni är framme nu och att resan gått bra.
  Och toka, släpp datorn och NJUT för guds skull nu 😉
  Kram

  Like

 4. Hoppas ni har det super! 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.