Nyhet – Detur startar Barnklubb i Turkiet

on

Barnfamiljerna står för en stor del av reseföretagens kunder och precis som Ving, Fritidsresor, Langley och Nazar hoppar nu Detur på tåget och erbjuder barnklubb i nordisk regi. Nazar som tidigare har varit ensam aktör med kostnadsfria barnaktiviteter får nu alltså konkurrens på hemmaplan – för satsningen kommer att ske i Turkiet.

Barn älskar att ha kul på semestern, att träffa nya kompisar och leka och föräldrar kan samtidigt uppskatta lite tid för avkoppling med varandra. Därför startar Detur till sommaren 2013 en Barnklubb, med skandinavisktalande och utbildad personal. Barnklubben kommer att finnas på resmålen Alanya, Bodrum och Side. Alla hotell med Barnklubb erbjuder många barnvänliga faciliteter, inklusive barnpool, lekområden och bekväma familjerum.

Det erbjuder vi i våra barnklubbar:

 • Kostnadsfri barnklubb
 • 4-12 år
 • Öppen mellan 1/6 – 30/8*
 • Öppen minst fyra timmar per dag, fem dagar i veckan
 • Många spel, sporter, aktiviteter samt födelsedagskalas
 • Aktiviteter som mini-gymnastik, Zumba, vattenlekar, ansiktsmålning, skattjakt, Play Station, pyssel, måleritävlingar, mini disco, filmdags, kort- och brädspel är några av aktiviteterna för barnen
 • Barnpool och lekområden
 • Bekväma familjerum
 • Aktiviteterna delas upp enligt åldersindelning
 • Olika aktiviteter varje dag
 • Kvalificerad skandinavisk personal med utbildning och erfarenhet
 • Personalen talar skandinaviska

*(Alanya och Side kan vara öppna under höstlovet) 

 

One Comment Add yours

 1. Mary says:

  I came to your page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get visitors from and they let you try the service for free. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://dnsfreak.de/2ruy

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.