När det knakat i fogarna för länge.

on

Jo, det är faktiskt dags nu. Vi har ju känt att det har knakat i fogarna länge, länge. Vår relation har helt enkelt inte varit bra på väldigt länge. Inte sen då i november faktiskt. Om ens någonsin. Vi har låtsats, för barnens skull. Så många gånger har jag bitit mig i tungan och velat skrika ut min ilska. När frustrationen börjar tas ut i hårda ord och viljan att ta till våld kommer är det bättre att skiljas från varandra. Kanske inte som vänner. Och utan någon som helst förhoppning om återförening. Alla skilsmässor är inte av det vänligare slaget.

Så hejdå Bugaboo Cameleon. Låt aldrig våra vägar korsas igen. 

 

7 Comments Add yours

  1. J says:

    Hahaha, varför ogillade du den så mycket? I love Cameleon- fortfarande, tre år senare :). Skönt att du blev av med skrället i alla fall! Vi ska sälja Donkeyn snarast men det är ju så seeegt att göra det.

    Like

  2. Väntar på en rejäl och bra recension i sann “Alfva-anda”

    Like

    1. alfva says:

      Det är nog bäst jag låter min frustration få lägga sig en del då först om det ska komma några positiva ord ur den här munnen. För det är ju i grunden ingen usel vagn. Den är bara inte för mig. Alls.

      Like

      1. Ullrika says:

        Jag blir också mycket nyfiken! Vad var det som inte klaffade? Har en kompis som hade denna till båda sina barn och äääälskade den! Typ.

        Like

  3. Johanna says:

    Vad blir det istället?

    Like

  4. Therese says:

    Fy Alfva ;( nu skrämmde du mig verkligen! Tur att det bara var vagnen 🙂

    Like

  5. mammatea says:

    Vad blir det för nåt istället då?

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.