Mountain Buggy Swift.

on

Så när Bugaboo Cameleon åkte ut – vad var det som kom in?
Jag sög på den där karamellen riktigt länge innan vi bytte, för jag hittade egentligen ingen vagn som fyller alla behov. Framåtvänt för så små barn som Lillasystern tycker jag egentligen inte om alls, men å andra sidan spelar det ju mer roll vart vagnen rullar. Och vi har ett bakåtvänt alternativ hemma i källaren.

20130412-070949.jpg

Vi valde att gå tillbaka till en Mountain Buggy Swift, just för att den är så liten och smidig, men på samma gång robust. Inte nog med att den fyller sitt syfte som vardagsvagn hemma så fungerar den också optimalt som resevagn med sina 9,5 kilo.
Vi har ju en Chicco Liteway i källaren som varit med oss på så många resor vid det här laget, men för 4 veckor i Thailand vill jag ha något mer rejält. Dessutom tycker jag inte att det finns någon körkänsla alls i Chiccon, för det är ju främst en paraplyvagn.

Vår tidigare Swift var ju med oss till Korfu i juni och visade sig vara grym tack vare sina lufthjul när det är hål lite här och där i marken. Att båda ungarna kan sitta i om det skulle krisa är ett stort plus. Nu tror jag ju inte vi kommer gå milslånga promenader, men öppningen för mig att ta barnvagnspromenad på morgonen vid stranden blev ju just rejält ljusare.

2 Comments Add yours

 1. J says:

  Mkt bra val! Hade LÄTT valt Swift om vi skulle varit på färre platser. Gick och suktade efter den bland alla långliggare på Lanta!

  Like

 2. Life of LIsa says:

  Lätt bästa vagnen!
  På tal om det saknar jag vår brutalt mycket… som står nere i vagnförrådet med helt trasiga hjul. Nej, inte bara punka för hundrade gången (vilket är det enda jag hatar med vagnen – även om den är skönaste att köra när de väl är intakta) – utan det är hela kullagren och allt som gett upp. Måste ha helt nya däck. Hm, kasnke läge att surfa det ikväll.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.