Saknar redan lugnet.

2013-06-26 (63 av 70) 2013-06-26 (64 av 70) 2013-06-26 (67 av 70) 2013-06-26 (68 av 70) 2013-06-28 (3 av 51) 2013-06-28 (6 av 51)

Efter många, långa och underbara dagar på den lilla ön Koh Phangan hamnade vi idag tillbaka på Koh Samui. Vi har fem nätter kvar innan det är dags att bege sig till Bangkok och avsluta semestern. Egentligen hade vi kanske kunnat stanna kvar några dagar mer, men det var så många barn som dök upp de sista dagarna på resorten att vi som uppskattade lugnet tappade bort oss lite när det blev så mycket stoj.

Hade jag vetat det hade jag inte bokat in oss här på Buddy Oriental i Lamai. För är det något som det inte är här så är det lugnt, i alla fall inte vid poolen och inte som tyst i rummen. Fräscht, billigt och funktionellt på gränsen till lyxigt för budgetpengar är det dock. Gillas starkt!

Buddy Oriental ligger ca 15-20 minuters promenad utanför själva Lamai. För oss just nu gör det ingenting, vi har redan sett det som ses ska här i området och tänkte nu försöka se vad vi kan roa oss med för eventuella utflykter. Det sägs att det ska finnas något riktigt bra zoo i närheten, så vi ska kolla upp om det är något att ha eller inte. Kanske titta på lite elefanter också?

5 Comments Add yours

 1. J says:

  Härligt! Mmmja, jag är lite anti djursightseeing i Asien. Skulle nog i så fall satsa pengarna på det där stora akvariet i BKK, känns som att de bör ha bättre standard där.

  Like

  1. alfva says:

   Lugn bara lugn, jag gjorde initial search och fann att det verkade precis så “dåligt” som ajg trodde, så vi komemr inte åka dit, överhuvudtaget är jag anti “shower” enbart för turister. Vi satsar på BKK istället.
   Däremot är jag lite sugen på vattenfallen osv, men kanske inte ändå. Vi får se helt enkelt.

   Like

 2. Life of Lisa says:

  Glöm inte att 5 dagar är nästan en helt normal chartersemester för vilken familj som helst. Ingen åka-hem-ångest än!
  Ha riktigt härlig avslutning (lång!) på semestern!

  Like

  1. alfva says:

   Sant, så sant. Jag tror det är hotellet som är nackdelen för oss, det blir mest som en transport till att åka till Bangkok nu. Det är dit vi längtar (?!).

   Like

 3. Vilka fina skildringar du ger Alfva!! Hoppas sista tiden i utlandet blir fina för er!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.