Ready, set, GO!

on

2013-06-06 (9 av 23)

Det taggade lilla barnet sover sött sen många timmar, imorgon är det hon och jag mot världen! 

Klockan är bara 22 och jag har redan i stort sett packat färdigt, jobbat klart och är redo för att ta en dusch och sedan helt enkelt sova. Imorgon bitti när klockan slår 5.15 kommer här att finnas en taxi redo för att ta oss till flygplatsen där vi ska påbörja vår resa.

E sa häromdagen att jag inte borde vara nervös, för jag borde vara van. Så himla fel. En resa är alltid spännande, den dagen jag inte längre är nervös inför resandet – det kommer också vara dagen när jag tappar glädjen i att resa. Jag är inte där än. Så med fjärilar i magen tänkte jag nu försöka få några timmars sömn.

Nästa gång vi hörs är det förmodligen från Turkiet. 

One Comment Add yours

  1. Gud så härligt! Denna regniga dag önskar jag att jag också fick fara till turkiet …
    Ha en toppenresa nu!!
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.