Ännu en dag vid poolen

on

2013-09-18 (13 av 18) 2013-09-18 (14 av 18) 2013-09-18 (15 av 18) 2013-09-18 (16 av 18)

Idag har känts som varmaste dagen hittills med knappt några vindar alls som svalka kring poolområdet. Istället för att fastna i den där boken (som jag övergett och tagit upp igen) så har jag roat mig med att lyssna in på andra familjers samtal. Vissa är sådär skönt avslappnade och allmänt härliga och vissa inser man snarare skulle behöva semester från varandra. Säga vad man vill, men jag börjar sakna lite vuxna att konversera med (nätet räknas inte) och använder därför andra som underhållning. I alla fall under den dryga timmen som Lilla A var iväg på miniklubben och lekte indian. Sjukt fina var de såklart.

Efter en något kortare eftermiddag än vanligt drog vi iväg in till Side för lite shopping, men det får ni höra mer om en annan dag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.