Ekologisk barndesign från Norr – Kläppi

on

klappi

Ett av många företag som jag hade hört talas om innan, men sen fick en chans att pilla lite på under UnderBara Barnmässan i oktober var just Kläppi – ett litet företag från norr över med enbart ekologiska produkter. Jag gillar ju det, för vilka vill egentligen sätta på våra barn käder som vi vet innehåller diverse gifter? Företaget drivs av Emma Ebermark som är industridesigner och bosatt uppe i Lappland tillsammans med sin familj.

klappi_fjallrav

Kläppi för mig blev först synligt tack vare sina hysteriskt charmiga dreglisar, jag tycker om stilrent och det är precis vad det här är. Trycken på tyget (som självklart är både ekologiskt och fairtrade) är utifrån pekboken “Vad finns i Lappland?” som gavs ut 2010. Här finns dock inte bara pekboken eller dreglisar, det finns även en superhärlig (och kan jag tänka mig otroligt mjuk) body, renskinnstofflor, kåpa och mina favoriter – babyvantarna i ull.

klappi_vantar

För er alla därute som gärna tänker till en eller två gånger extra vad gäller kvalitet är jag säker på att Kläppi är ett företag på uppgång, jag tycker definitivt ni ska spana in hela utbudet på deras hemsida.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.