Kvällslektyren – weekendresmål över påsk!

on

Barcelona_2010 (12 av 123)Barcelona känns redan avklarat – men coola byggnader, skön shopping och häng vore härligt! 

Gissa om jag är pepp för kvällen? Idag fick vi nämligen besked att E har mer semesterdagar för nästa år än vad vi hade räknat med eftersom vi tydligen var smarta nog att bryta hans föräldraledighet i somras med lite semester och därmed återupptog intjänandet av semesterdagar. Dessa alla regler – vem förstår sig på dem? Helt klart gör inte jag det, men så behöver jag ju inte det heller.

Inte nog med det positiva beskedet (som förhoppningsvis ger ungarna några fler lediga dagar kring jul) så har vi även fått bekräftat på barnvakteri över påsken. Då vankas nämligen en weekendresa bara jag och E. Så kvällens funderingar går till vart den ska spenderas. London, Paris, Dublin, Rom, Istanbul, Amsterdam eller kanske Aten?

Grymmaste platsen för att fira påsk sökes! Vart skulle du åkt? 

7 Comments Add yours

 1. Carro says:

  Åh, vad inspirerande med en sån resa!
  Jag hade nog valt Rom, älskar den stan. Vet ej hur vår påsk infaller med påsken i de länder du nämnde. Om den sammanfaller med vår påsk så kan väldigt mycket vara stängt. Bara en tanke. 🙂

  Like

 2. J says:

  Hem! Jag är fortfarande lite bitter över att ha missat påsken hemma förra året… Men jag gillar Milano, Berlin och Budapest som weekendstäder :).

  Like

 3. Nina says:

  Jag avråder från Rom över påsk, mycket som är stängt. Har provat… Samma med min favoritstad München som jag annars alltid rekommenderar. Amsterdam är jättetrevligt och vädret kan vara riktigt fint. Där har jag en hel del tips eftersom en av mina bästa vänner bor där sedan länge. Annars är London alltid London…

  Like

 4. mammaTea says:

  Mysigt med en weekend!

  Like

 5. Melanie says:

  alltså jisses vad ni reser ofta! önskar vi kunde komma iväg nån gång men det lär dröja innan pengarna räcker till något sånt…

  Like

 6. Towe says:

  Istanbul eller Rom! Men om det är mkt stängt i Rom så röstar jag helt klart för Istanbul eller Barcelona!

  Like

 7. Emma/draedira/mulepul etc;-) says:

  Aten i påsk är trevligt hälsar min halvgrekiska kollega som bott där se senaste 15 åren:)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.