Lite rosa kommer in

on

Häromdagen såg jag till att fynda en del på Blingos REA. Nu har det inte kommit än, jag vet inte hur storlekarna kommer te sig i verkligheten men jag såg till att passa på att tjejerna fick varsin kjol. En rosa. Frågan är dock om Lilla A ens kommer acceptera den, för hon “älskar ju inte” just den färgen. Mamman kunde egentligen inte vara mer nöjd, men jag gillar också mångfald i garderoben.

blingo_kjol

I ärlighetens namn behöver den där minsta knappt något mer i sin garderob, men ändå är det svårt att låta bli. Hon måste ju också ha lite roliga kläder tänker jag. Lilla A däremot behöver hysteriskt mycket nya kläder framåt våren och sommaren då hon vuxit en hel del det senaste året och jag inte legat lika mycket i framkant vad gäller klädesinköpen som tidigare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.