När alla andra fryser

Efter en dag med bannlysning från både pool och hav tack vare den där febern var det någon som var riktigt sugen på att få bada idag. Så vi stod redo att ge oss på poolen tidigt igår förmiddags, men blåsten gjorde det nästintill omöjligt att ta av sig kläderna (jag vägrade) och vi kan väl konstatera att Lilla A var den enda som tyckte att det här med att bada var en bra idé. 2014-02-10 (28 av 29)

Istället tog vi en fyrtiofem minuter lång promenad ner till Playa Flamingo, den lilla barnvänliga viken som vi hade för oss var lite varmare. Det är iskallt i vattnet. Så pass att jag fick springa upp igen i den varma sanden när jag hade råkat blött tårna. Vem som badade? Jo, Lilla A. Såklart. Så länge hon är nöjd är jag nöjd.

Skämt åsido så har vi haft lite sämre väder de senaste två dagarna, det var riktigt mulet i förrgår och igår var det mestadels mulet. Och snålblåst. Det är ju inte graderna som gör att det blir kallt, det är blåsten. För enligt termometern nere i centrum har vi haft 23 grader varmt. Det har känts som hälften. Jag tycker ön är vansinnigt vacker, men det här med Kanarieöarna på vintern lär inte bli något återkommande inslag hos oss. Lite för långt för lite för lite skulle jag vilja sammanfatta än så länge. Men vem vet – vi har flera dagar kvar – vi hinner kanske ändra oss?

One Comment Add yours

  1. Kaffemorsan says:

    Här känner vi lite tvärtom gran canaria blir det absolut fler gånger. Just nu har vi det faktiskt väldigt gött i solen men när skuggan kommer blir det såklart kallare. Me bara jag får någatill sådana här dagar blir jag vansinnigt nöjd. Trots gårdagens storm,(aningen överdrivet) men enligt mig var det iskallt då:) hoppas ni får en bra fortsättning!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.