Jag är en Zombie!

on

2014-04-04 (7 av 37)Precis som The Cranberries sjöng om Zombies och alla tjoade med på 90-talet (var ni inte födda då missade ni bästa, bästa eran) lät jag och en hel drös med andra personer precis så när vi tilldelades våra nya lag i lördags. Sorteringshjälmen läste upp en fin förklaring om varför jag skulle passa ruskigt bra, köra över lik och jaga skiten ur livrädda medspelare. Som en zombie. För jag fick plats i Rottin’ Rollers <— länk till vår facebooksida som jag tycker ni ska gå in och gilla så ni kan hänga med framöver i planering.

Så jäkla coolt ändå. Jag har ett lag. Jag är en zombie! 

One Comment Add yours

  1. Helen says:

    Grattis vad roligt !!
    Klart man sjungit Zombi med snyggaste rösten 🙂
    Kram kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.