Bokmalen: Boktips inför resan?

on

Det börjar bli dags att samla på sig litteratur inför semestern, min tanke är att i alla fall hinna läsa igenom fem eller sex böcker under lika många veckors semester. Hur det kommer bli i slutändan får vi nog se, det kan vara så att jag i slutändan prioriterar annorlunda och att barnen inte vill leka själva.

Bridget-Jones_Mad-About-The-Boy

Jag har en enda jag-måste-läsa-titel på min lista inför resan och det är Helen Fieldings uppföljare på Bridget Jones – nämligen boken som hon kallar About the Boy. Den har ännu inte utkommit på svenska i pocketformat, så vi kör den på orginalspråk. Det var faktiskt så att jag helt missat att denna ens fanns om det inte vore för att Towe tipsade om den nyligen.

Har du några bra och läsvärda boktips inför semestern?

4 Comments Add yours

 1. Nelin says:

  Har du läst utvandrarböckerna? Om inte – gör’t!

  Like

 2. Petra says:

  den var så där, läser just nu Niceville!

  Like

 3. Ullrika says:

  Jag har oftast bara med mig en eller max två böcker på resa, alltid pocket eftersom de är viktsnålast. Sen byter jag ut dom efterhand. Har aldrig bott på ett hotell eller hostel som inte har en bokhylla eller två 🙂

  Jag läste 13 böcker på vår resa (den 14:e läste jag ut hemma). Nästan alla var bra, men Björn Ranelid och Camilla Läckberg var inga höjdare.

  Like

  1. Ämma says:

   Ranelid säger du? Den tanken hade jag aldrig kommit till att läsa ens, så jag kan relatera till boken på förhand. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.