Marieberg Köpcentrum

on

Från första året i gymnasiet (eller sommaren dessförinnan) och de fyra år det sen tog tills dess jag flyttade hemifrån bodde vi i Marieberg, precis vid travbanan i Örebro. Sen länge har det huset sålts, men det är ändå där (och i Adolfsberg) som alla fina minnen ligger begravda. Det händer faktiskt rätt ofta att jag spanar på de här annonserna ute på Hemnet och lite drömmer om när vi bor där.

Idag lämnade vi barnen här i Nora och tog oss in till köpcentrat som ligger där i närheten av där vi bodde. Nu är det såklart lite större än när vi hängde där, men det är fortfarande hemmaplan för mig. Oavsett om det är tio år sen jag lämnade staden. I alla fall, vi passade på att shoppa det sista inför resan, jag och E. Barnen kunde roa sig hos mormorn och morfarn. Vi behövde nog de där sista tysta timmarna för oss själva på väldigt många veckor.

inskolning (1 av 1)

Lillasystern i Nora för två år sen ganska exakt. Aningen mindre. Aningen rundare. 

Slutligen? Dyraste notan tog vi på Apoteket, trots att vi inte fick tag på Lilla As medikamenter så var det ändå nästan ändå en Vasalapp för att fylla på det där resförrådet. Fast det är klart, de där Norabornas gemensamma födelsedagspresent var såklart inte gratis den heller – men den var ju inte till oss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.