Barnprylar: Ice 112

on

Numera finns ofta armband i papp redo innanför alla stora turistattraktioner såsom Grönan, Kolmården och Parken Zoo för att skriva sitt nummer på och sätta kring barnens arm. Vi har använt dessa tidigare, men då det ofta (i alla fall när vi varit väg) varit en del regn och siffrorna då flutit ut har vi haft lite uppsikt efter en annan variant.

2014-05-24_2 (10 av 13)

Orange på den lilla, rosa på den stora

Med oss i packningen nu finns dessa sköna armband från Ice112.com som består av en plätterad del som sedan sitter på ett armband. Storleken beror på barnets ålder, vad vi märkt är dessa aningen stora för den angivna åldern, men snabb service gav Lillasystern en mindre variant så att den inte automatisk rasar av henne.

Inte nog med att namn och telefonnummer finns inpräntat, dessutom finns en qr-kod som kan scannas, där man då kommer åt en hälsoprofil om något händer en. Men allra mest är jag nöjd för att barnens namn och mitt telefonnummer finns tillgängligt om de skulle försvinna. Speciellt nu när vi ska till ett land där (nästintill) ingen pratar deras språk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.