Lamai Beach

on

2014-06-21 (27 av 40) 2014-06-21 (33 av 40)

Tystnad råder på bloggen, inte så mycket för att jag vill som brist på vettig uppkoppling och främst av allt – en fungerande dator. För den vi har bestämde sig nämligen för att i stort sett lägga ner här i veckan. Skakigt ja. Dyrt förmodligen. Oavsett har den mirakulöst tagit sig en andra andning, men jag vågar inte lita på den speciellt.

Just nu är vi i Lamai, vi bor på ett ställe som heter Samui Laguna Resort som ligger bra strategiskt placerat i utkanten av Lamai (närmast Chaweng). Stranden är bra, det finns möjlighet till skugga och bungalowsen är rymliga.Ungefär där slutar väl alla positiva bitar med just Laguna tyvärr förutom att det är någorlunda billigt. Tro dock inte för en sekund att vi lider på något sätt, för det gör vi inte. Alls.

Tvärtom faktiskt så har jag precis återvänt från en liten shoppingrunda med Ida, tillbaka kom vi – utvilade efter en varsin timmes massage (igen) och med fynd i form av bland annat världens färggladaste bikini. Här ska jag minsann synas på stranden!

Imorgon drar vi över till Koh Phangan! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.