På vift

on

En dag när solen inte sken passade vi på att göra en utflykt till Mae Nam för att kolla om det fanns något annat alternativ där, när vi ändå var på jakt efter lugnare strand. Så vi bestämde oss för att kolla Florist Resort där vi bodde förra året och som var fasligt trevligt förutom just frukosten – men det visade sig att de har byggt om något enormt och vi kände knappt igen oss.

Ägarinnan såg till att lägga till mer pengar än vad nätet berättade för oss att vi skulle få betala, så vi tackade för oss och backade ut. Istället passade vi på att ta en lunch nere vid havet innan vi drog oss vidare till Bophut för att kolla in World Resort (där vi befinner oss nu). Här lyckades vi istället pruta ner priset till under det de ville ha och har nu rätt schyssta bungalows i sammanhanget. Nu håller vi bara tummarna för att frukosten också håller måttet, för det är den vi hoppas något enormt på!

2014-07-10 (33 av 50) 2014-07-10 (34 av 50) 2014-07-10 (35 av 50) 2014-07-10 (36 av 50) 2014-07-10 (37 av 50) 2014-07-10 (38 av 50)Sen sist? Tjejerna har blivit av med de där flätorna, E har uppgraderat sina flipflops och solen har både hunnit fram och gått i moln igen. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.