Dan före dan före dopparedan

on

I den här familjen går saker väldigt sällan enligt plan, som idag när E helt enkelt fick jobba istället för att hänga med oss. Men det löste vi ju ganska fint ändå, jag och de små drog ut till Västertorp och skaffade mig ett par rejäla hockeyrör innan vi gav oss på kaoset Ica Maxi för julmatsshoppingen. Fast njae, det var ju inte så mycket kalabalik som man kunde tro, vi kom därifrån med cirka allt på vår lista (och en hel del därtill) utan några fadäser. Firade gjorde vi med korv med mos, tydligen som lite grädde på det feber som A drog på sig här på kvällskvisten. Så den där skinkan som skulle griljeras, den får vänta den. 2014-12-21 (6 av 17)

Annars? Jodå, det rör sig ju faktiskt framåt. Imorgon ska vi bara köra en riktig snabb julstädning av det sista och sen kan allt julen få vara här!

One Comment Add yours

  1. Jättefin bild, i all sin enkelhet! God jul!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.