Barnprylar: Lite vårfeeling med Villervalla

on

Det bästa jag vet med våren är alla dessa ljusa färger som sprakar och tar över från det gråa, svarta och trista som faktiskt dominerat vintern (även om jag försöker spröjsa upp det lite med färger här och där). Så kommer Villervalla med den här vårkollektionen och lockas. Gissa om jag är sugen på de turkosa braxorna till ungarna? Den rosa jackan var faktiskt inte tokig alls heller. Kombon var ju bara galet glad! Lite besviken på att man gjort den fantastiska turkosa jackan att bara passa med röda byxor. Ni som känner mig vet att rött går fetbort, inte ens på julafton känner jag behövet av att låta det röda komma in här.

Men så var det ju det där med att de faktiskt inte behöver några nya skalkläder till våren. För jag har varit så bra på att investera i det tidigare. Ibland blir man ju lite trött på sig själv. Men jag var i alla fall ekonomisk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.