Lunch på M.E.C.K

on

Malmö är verkligen lite hipsterinspirerat och M.E.C.K eller Media Evolution City Kitchen (som jag tror det står för) är verkligen inget undantag. Huset verkar vara mediebranschens högkvarter här i Västra Hamnen, här finns just de här innovativa mötesrummen man ser på filmer och tänker att där – där borde jag jobba. På en sittpuff på  golvet medan jag brainstormar fram helt fantatiska idéer. Men ja, lunchrestaurangen är väl kanske mer känsla än kvalitet.

Däremot älskar jag prissättningskonceptet med early bird-priser för de som kan äta lite tidigare och late bird för de som äta lite senare. På så sätt skapar man ju långsiktigt lite mer av en spridning på gästerna. Matsedeln är kort, bara två alternativ varav det ena är vegetarisk men utöver det har man ett långkok som (i alla fall idag) var glutenfritt och laktosfritt. Passar det inte så fanns räkmacka eller Ceasarsallad att välja på. Och njae, jag var inte jättebekväm med att ta en massa foton på jobblunch inte.

Det är rätt bullrigt i lokalen, inte något ställe man tar sig till för en mysig långlunch men helt okej mat. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.