Mot Barcelona!

on

Så blev det äntligen dagen D, väskan är inte packad (än), jobbet är avslutat och nu återstår bara att ta sig till flygplatsen för att få flyga iväg till förhoppningsvis varma Barcelona. 

Varmt ja, det sägs så i alla fall. Att det fortfarande är drygt 25 grader på dagarna och att vi inte kommer frysa. Men med mig vet man aldrig, så jag har faktiskt med mig några tjocka tröjor. Räcker de inte får jag nog ta och shoppa fler. Det är lite intressant det här med att hyra lägenheter, vi har en tjej som kommer ner några timmar före oss och därmed ska checka in oss. Eftersom det är Spanien krävs då personnummer, passnummer samt nationalitet på samtliga som inte är med. Vi andra, vi kommer förhoppningsvis senare ikväll och kan då ansluta till vår sköna lägenhet. Nu är det bara att hålla tummarna för att det finns något ätbart i närheten, för jag kommer vara dödshungrig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.