Dag 11 (Del 1)

Nyårsafton!

Medan G började slava i köket och tvätta alla våra kläder från Port Dickson stack vi ynglingar med bebis iväg till ett köpcentrum som ligger en bit härifrån. 1 Utama är ett riktigt stort center, vi hann förmodligen med att kolla igenom en fjärdedel på våra nästan 5 timmar där.

Dels har man ett Battleship Galactica där det går att leka mot inträde. Jag tror dock att vi skulle betraktas som lite gamla, så vi gick aldrig in, men skeppet var lite roligt. Sen har man dessutom dessa roliga  och lite läskiga saker. De är ungefär som en moped, de rör sig dit man styr dem, men på små hjul.

Söta små läskiga saker

Vi testade deras blöjbytarrum och blev inte så lite konfunderade.

Blöjbytarskylt utanför damernas
Utanför handikapptoaletten

Jag är inte riktigt säker på innebörden, men snarare än att de kanske tycker att kvinnor är tjocka skulle jag tro att skylten menar på att det är större utrymme att röra sig på inne på damernas. Fast vad vet jag?

Här har man en hel del affärer som även finns i Sverige, men såklart även en hel del andra som det är värt att kolla lite extra i. Jusco exempelvis är en typisk stor varuhuskedja som har allt. Visst är det en hel del crap, men det är också en del saker man skulle kunna tänka sig som budgetalternativ. Jag shoppade en del, 8 plagg på en Factory Outlet Store som sammanlagt gick på RM 181.

Och dessa läckra dojor till Lilla A.

Väldigt rosa

Här finns det nämligen inget neutralt. Det är antingen pojkigt eller flickigt. Väldigt pojkigt eller väldigt flickigt. Men äh, jag ger mig. De är fan söta. Rosa eller inte.

Just idag var det kaos för avlämning och upphämtning eftersom man planerade inför en konsert som skulle äga rum utanför inför det nya året, så vi fick springa ut ur bilen med alla saker och vandra en bit för att bli upplockade. Här är det ju inte gångavstånd till något, varken jag eller E (eller K för den delen) har vågat oss på att köra ännu, så vi fick tigga skjuts av S.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.