Dag 29

Den lilla ön hade ju knappast bjudit på någon riktig shopping, så när vi nu är tillbaka i den stora staden var vi faktiskt lite sugna på att göra av med pengar, eller iaf försöka. E:s mamma skulle nämligen iväg på ett möte med (eller en guidning rättare sagt) med sveorna. Vi har aldrig kört bil i KL tidigare, vi hade väl egentligen inte tänkt att göra det nu heller, men vad sjutsiken. Den fanns tillgänglig, vi skulle åka utanför rusningstrafik och vi var lite äventyrslystna. Dessutom är det bra att kunna ha bilbarnstolen med till Lilla A.

Lite bus med en trött A innan vi åkte, så var det någon som däckade direkt i bilen sen.

Mysstund

Istället för att göra det allra säkraste och köra till antingen Hartamas eller The Curve som båda ligger inom en enklare bilväg tog vi oss hela vägen till 1Utama. Och på ett enda försök dessutom, vi körde inte vilse en enda gång!

Även här har man börjat smycka om inför det kinesiska nyåret som tydligen infaller på Alla Hjärtans Dag, året som kommer ska tydligen vara Tigerns År. Det är inte ett bra år att gifta sig på, det är inte heller ett bra år att föda barn i.

Vad betyder den vinkande katten egentligen?
Bustajm inne i köpcentrat. Jag undrar hur vi själva ska klara av att hålla den här nivån uppe?

Vi hittade väl egentligen alldeles för mycket att handla, mest till A såklart. Jag börjar undra hur vi ska få med allt hem?!

Stå och trampa är kul
Helst skulle hon vilja stå här hela dagen. Och hela natten...

Jag är lite avundsjuk på alla Er som har barn som gillar att ligga ner. A må knappast vara snabbast på att lära sig något, men hon har inte tålamod att ligga på mage och pilla med saker. Hon ska stå upp. Konstant. Vi verkligen längtar efter vår läragåstol som står nerpackad hemma och ska användas (med skor) så fort vi landar innanför dörren.

Det här kliandet i tänderna verkar också vara något som är extremt just nu, något måste hela tiden vara i munnen, annars blir hon ledsen. Tyskar vi har mött på resan har tipsat om glass, vi har testat att kyla en napp, hennes bitring osv, men nej. Hon vill inte ha kalla saker, hon vill bara gnida på allt och inget. Därför blev vi så glada när jag hittade dessa nya kakor häromdagen på Cold Storage i Solaris. Heinz Teething Rusks. De ser ut som 26 år gamla fiskpinnar som legat undangömda någonstans, men de är perfekta att gnaga på. Det allra bästa med dem är att själva kexet torkar inom några minuter igen, så det kladdar inte lika extremt mycket som vanliga kex.

Gnager skönt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.