Dag 33

on

Vi vaknade med ett leende på läpparna imorse när vi insåg att det var klarblå himmel ute. Det måste vara första gången sen vi satte vår fot här som det har hänt, alltså hade vi bråttom ner för att knycka några av de (tyvärr) för få solstolarna nere i poolområdet.

Det är ett jättefint poolområde med lagom vattennivå, kanske lite väl kallt för rekreationsbad men perfekt för motionssimmare, men när det gäller placering av stolar runtom i området har de gått lite bet. Vad jag har räknat mig till så finns det sammanlagt 8 stolar utplacerade på 2 olika platser. Detta ska då täcka 3 hus med 5 lägenheter i varje våning, som rymmer 33 våningar. Just nu är ju inte alla lägenheter bebodda, men det kan alltså bli trångt framöver.Något för fastighetsvärdarna att ta tag i alltså.

Just nu är det iaf inte så stort problem, så vi snodde oss några stolar och skyndade ner för en förmiddag i solen. Lilla A fick testa sin baddräkt jag köpte åt henne på Lindex Rea-På-Rea innan vi stack, den var väl ingen höjdarpassform på. En blöja under hade kanske löst problemet?

Överlycklig över att snart få vatten på sig

Efter en stund började jag känna mig lite dassig, vände därför upp i jakt efter mat. Väl uppe började jag frysa som en tok samtidigt som jag svettades, så parkerade mig på balkongen och läste en stund. Så löd eftermiddagen. Jag började alltså må knepigt igen, så fick ställa in min tänkta massage för dagen, den lär nog inte bli av nu… Inte nog med att jag började känna mig lite dassig, utan K som varit dålig i flera dagar nu började få andra konstiga känningar och var rejält febrig här på kvällskvisten. Lite smärtstillande och febernedsättande senare hoppas vi att det är på rätt väg för henne. Min mage bara kurrar och bökar. Är hungrig, men mår illa.

Det har varit en lite konstig dag för A också. Vaknade av en pratande (och skrattande) bebis kl 08.15 imorse. Hennes humör höll sen i sig från och till under hela förmiddagen och först kl 12 valde hon att ta en powernap på 20 minuter. Kl 15.30 gick sen jag och la mig med henne, eftersom jag mådde lite blaha. Vi sov väl i drygt 1,5 h. Klockan 21 (?!?) valde hon sen att det var dags att sova. Jag försökte redan vid 19:30, men det var kört….

Vad har hänt med min bebis som max kunde hålla sig vaken 2 timmar i stöten?

Ny hobby

Att leka med saker som prasslar, låter och går att ha sönder är så extremt kul att ni anar inte. Det är nästan så att hon till och med ställer sig på alla 4 bara för att kunna riva lite bättre. Det ni! Säger kanske inte så mycket för er som har krälande små krabater där hemma, men den här orörliga (i liggande position) saken är det en stooor deal med!

Imorgon är vår sista hela dag här, sen ska väskorna packas och vi ska sättas på en flight hem via Amsterdam. Lite sorgligt, lite skönt.

One Comment Add yours

  1. Camilla says:

    Roligt det har varit att läsa om eran resa! Om jag hade haft en blogg om livet som mammaledig nu skulle den inte vara alls så spännande, mer; “Idag var vi på Ica. Slut” 😛
    Hoppas resan hem blir lugn iaf! Kram/ C

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.