Marian Keyes: The Brightest Star in the Sky (Oväntat Besök på Star Street)

on

Trots att jag hade med mig min hög med böcker på semestern slutade det ändå med att jag inte kunde låta bli att köpa på mig den här kolossen på dryga 600 sidor när vi passerade PocketShop på Arlanda…

För 199:- och som tidigare frälst Marian Keyes läsare högg jag direkt in i boken och blev i slutändan tyvärr besviken. Igen.

“At 66, Star Street in Dublin, someone is watching over the lives of the people living in its flats. But no one is aware of it – yet…

One of them is ready to take the plunge and fall in love; another is torn between two very different lovers. For some, secrets they want to stay buried will come to light and for others, the unveiling of those secrets will have tragic consequences.

Fate is on its way to Star Street, bringing with it love and tragedy, friendship and heartbreak, and the power to change their lives in the most unexpected of ways.”

Boken är klart läsvärd (men kanske inte för 199:-) och har definitivt sina stunder, men lika ofta som jag tycker den är läsvärd, rolig och intressant kan jag knappt vänta på att få byta kapitel och läsa en ny, mindre uttjatad dialog. Kanske lever jag kvar i en önskan att få återse familjen Walsh. Kvar i kvartetten av systrar finns ju Helen, det yngsta yrvädret som jag nu bara längtar efter att få läsa om!

7 Comments Add yours

 1. Jessica says:

  Jag älskar också Marian keyes. Men måste säga att jag är riktigt besviken på den jag läser nu : En förtjusande man. Jag hade väntat och väntat på att den skulle komma ut på pocket, och nu när jag väl har börjat läst den (har väl kommit 400 sidor) så är besvikelsen total..
  Kan nog hålla med om att man saknar familjen Walsh =)

  Like

  1. Alfva says:

   Ja, jag var också riktigt besviken när jag läste den (länge sen nu) och hoppades faktiskt på att Marian var tillbaka i storform, men jag får snällt vänta lite till alltså! 😉

   Like

 2. Sara says:

  Jag gillar också fam Walsh. Håller precis som föregående på med En förtjusande man, men är inte helt nöjd. Annars älskar jag också Marian Keyes. Får nog ta en repris av Walsh snart =)

  Like

  1. Alfva says:

   Åh ja, repriser är bra! Vet inte hur många gånger jag läst Vattenmelonen! Fast Är det någon där känns liiite mastig att ge sig på igen!

   Like

 3. Camilla says:

  Jag håller på att läsa ovanstående bok nu och kan bara instämma med resten. Vi saknar familjen Walsh. Men jag tyckte dock att hennes förra bok var bra den med om än lite annorlunda mot de andra.
  Kram

  Like

  1. Alfva says:

   Jag ska villigt erkänna att jag inte ens orkade läsa klart den tidigare boken, så jag ska inte uttala mig om den var bra eller inte.
   Och nu (bland all bråte) har den försvunnit någonstans där jag inte kan hitta den…

   Like

 4. Kan bara hålla med om att jag vill fortsätta läsa om systrarna Walsh! Helen och sen om de andra med – hur gick det sen liksom? 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.