Kaos pågår!

on

Har ni haft en bra dag? Jag har varit lite frånvarande, fullt upp i packningen och organiseringskaoset som verkar försigå i min skalle och har därför inte varken haft tid eller möjlighet att slå ner rumpan framför datorn på hela kvällen. Ganska skönt också, man känner sig så förbaskat effektiv när man kommer igång och jag lär somna utmattad ikväll.

Prognoserna lovar snöfall under morgondagen och vi ser riktigt fram emot lite nysnö, även om det hade varit kul om det inte inträffade längs vägen där just vi ska köra, men så kan man ju inte få allt. Huvudsaken är att vi har gott om tid och inte behöver stressa. Olyckligtvis verkar det sen bli rätt så kallt även resten av helgen, med min lilla skada i ryggen får vi helt enkelt se om jag kommer stå på någon bräda alls, men det ska bli skönt att komma bort iaf!

Stressat har vi iaf gjort en del idag, vi har storhandlat inför helgen (lagom oorganiserat), lastat bilen med takbox och snowboardar samt gottat oss i lite färsk pasta.

Än är vi inte klara, så jag får inte sitta här någon längre stund, utan måste genast sätta fart igen. Imorgon bitti, strax efter kl 06 lämnar bilen Nacka och vi hoppas vara framme någon gång under eftermiddagen. Och innan jag får hoppa i säng har jag en lång lista att beta av om jag inte ska behöva stiga upp 03 inatt! Sov sött sötnosar!

8 Comments Add yours

 1. Annika says:

  Hoppas ni får kul i helgen, håll er undan från olyckor i backarna!

  Svar: Ja, tvättnötter är något jag tvättar med, går också att använda till diskmaskin, hårschampo, allrengöring osv. osv. Men bäst är det i tvättmaskinen. Man behöver inget sköljmedel då heller så jag spar både på miljön och pengarna. Och nu när vi har lilla Kevin känns det bra att hans kläder och våra sängkläder tvättas utan en massa kemikalier. 🙂 Jag har skrivit lite om det på bloggen, här te.x. http://wilanand.wordpress.com/2010/12/13/jag-hyllar-tvattnotter-igen/

  Like

 2. Camilla says:

  Alltså, har du ett förinställt inlägg på G eller? “fröken finurlig?” Det har hänt förut att det på min sida stått att du skrivit ett inlägg som inte kommit långt förrän efteråt nämligen. mysko det här =)

  Like

 3. Sara says:

  Hoppas ni får kul i backarna!

  Like

 4. Hoppas att ni får en toppen helg och att det inte blir alldeles för galet kallt …
  Kram!

  Like

 5. HUSnrNIO says:

  Hej! Nu är tävlingen om en personlig & valfri tavla utav mig avgjord.
  Kolla på min sida och se om du vann.
  Ha en trevlig fredag & Tack för att du var med och tävlade 🙂

  Like

 6. floosan says:

  Här har vi fått snö så det räcker och bli över, så trött på skiten!!! Gaaah

  Like

 7. Hoppas ni får en härlig helg!

  Like

 8. Marina says:

  Hej

  Jag tycker om vintern, men det ska vara lagom mycket av allt.
  Din blogg är så superintressant, har svårt att sluta läsa hos dig..

  Kram
  Vänliga hälsningar från en ny besökare

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.