En bildkavalkad från Korfu.

Så var det med ens två veckor sen vi packade ihop våra veckor och reste hem från den gröna ön i söder. Korfu var trevligt, om än smått övergivet. Jag kan definitivt tänka mig att återvända (hell – ge mig en sista minuten resa NU tack) men skulle då ge mig på annan by/ort eftersom vi redan efter några dagar kunde denna innan och utan. Men charmigt. Och alldeles, alldeles lagom för en snart 3-åring på språng.

Jag lär nog fylla på med fler bilder varteftersom. För den här sommaren verkar ju bara regna bort. Men nu får vi väl ändå börja räkna ner mot Turkiet. För jag är rätt säker på att våra veckor där inte lär regna bort. Det är nog mer troligt att vi smälter bort.

13 Comments Add yours

 1. Underbara bilder du !! 🙂
  Kram

  Like

 2. Inte alls avis. Nej nej. Läste just att det är den kallaste sommaren på 20 år och blötaste på 100 år. kul.

  Like

 3. Gud så härligt!!! Turkiet?? Ska ni iväg igen??

  Tänkte ge ett litet tips på bättre nätter som ÄNTLIGEN slagit till här!!! (men då blir det inte helamning till sex månader dock) En matlunch +amma, en grötkvällsmat runt sex+amma och majsvälling (fr sex månader men det snällaste mot magen,så tror inte det är så farligt) runt åtta+amma. Ammas däremellan, coola, så sover hon fyra-sex timmar istället för två-tre!!!

  Like

 4. Voila, skulle det stå istället för coola;-)

  Like

 5. Fortsätt med sommarbilder, det lättar upp lite. Även fast vi har turen att se framemot resor senare i sommar, så man känner sig inte helt på pottkanten.

  Sängen är från Mio. Vi FICK den, helt gratis, Otroligt bra. Men det finns dessutom en påbyggnadsdel så man kan göra den til en våningssäng. Helt perfekt faktiskt.

  Like

 6. Annika says:

  Åh så härligt det såg ut. Längtar tills vi får åka till Rom i Augusti, den här sommaren är ju kass!

  Tack för grattiset, ja jag antar att man säger grattis även för uppsägningar 🙂 Hur går det med dina planer för framtidens jobb? Har varit väldigt dålig, för att inte säga obefintlig, på att läsa bloggar den senaste tiden….:(

  Like

 7. Russin says:

  Så fint.. jag längtar tillbaka, men det vet du ju redan.. 🙂

  Like

 8. Nina says:

  mysiga bilder 😀

  Like

 9. SV: haha fråga nån som vet. Typ han jag delar möbler med.

  Like

 10. Agnes says:

  Jag är så, så, sååå avundssjuk. Det ser underbart ut! Hoppas vi kan ha råd att åka utomlands snart med barnen.

  Like

 11. Vackra bilder!
  Härligt att se fram emot turkiet, önskar vi gjorde det samma, Kramar

  Like

 12. Rosita says:

  Men ÅH jag gillar din blogg bara mer och mer. Vilka UNDERBARA bilder! Jag tycker också Korfu är jättemysig. Och till skillnad från många grekiska små öar så har Korfu en väldigt trevlig huvudstad, både vacker och med bra shoppingutbud. Om så fortfarande gäller i of, jag var där innan barn (alltså innan 2003 … Oj så mycket som kan ha förändrats då ..).

  Tips på annan trevlig grekisk ö med en fantastisk huvudstad – både vacker, intressant och med bra shoppingutbud – är Rhodos. Jag har lite Rhodostips på mitt “reseforum”.

  Ps, blir glad för din prenumeration och som jag skrev som svar på din hälsning så kommer blandad “rese”inspiration. Också på enkla och billiga utflykter. Härnäst gör vi en minisemester i Gästrikland som ligger mig varmt om hjärtat. Kommer berätta senare vad vi hittar på att göra där.

  Kram, kram

  Like

 13. Jannie says:

  Ååååååååååå…. LJUVLIGA bilder!
  O japp.jag är grön av avund.Minst sagt.
  KRAMEN

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.