Det blåser storm.

on

The sun is shining, the weather is blue.

Vi har inte haft ett enda moln på himlen sen vi kom hit, efter de senaste dagarnas värmebölja är det nu andra toner i vinden. Nämligen storm. Eller ja, det är ju knappast någon tropisk orkan som drar in över oss men vinden drar i tillräckligt för att de allra minsta till och från tappar andan. Fast sover gott gör man ju när det fläktar såklart. Och faktiskt är det idag hela tretton grader svalare än häromdagen när det var värmerekord. Fast det säger ju knappast någonting när termometern ändå landar på trettio och några grader.

Jag hörde att ni hade riktiga höstkänningar hemma idag – så nu är jag nyfiken – vilka har redan tagit fram mössorna och vantarna? 

5 Comments Add yours

 1. Linda says:

  Åhh ge mig sol och värme!!!
  Här åkte vantar och mössa fram i morse – det var 7 grader varmt…! Jag tog min varmare jacka och löparhandskar för att inte frysa sönder jänderna på min cykeltur…
  Såå – njuuut nu för katten 😉

  Like

 2. Jepp här åkte pannband och vantar fram i morse. Bläää!

  Like

 3. Ni verkar ha det riktigt riktigt härligt på alla sätt och vis:-) här hade tjejerna mössa på sig idag-men igår och imon väntas det sol och altanhäng igen:-) men det är ju inte på långa vägar sommarvärmen utan mer brittsommarvärme!!

  Like

 4. Annika says:

  Åh så härligt att vara i värmen just nu! Här är det riktigt, riktigt kallt, nästan så att jag började rota fram höstjackan som packats ned för flytt om några dagar. Blä. Njut så mycket ni kan! 🙂

  Like

 5. Jessica says:

  Fleece-ställ, fingervantar och mössa har hängt med på dagis hela veckan… jag funderar starkt på att ta fram min (skitsnygga!) vinterjacka redan nu… En arbetskamrat fick skrapa rutorna på bilen igårmorse. Njut lite av värmen åt mig också..snääälla??

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.