En alldeles speciell klänning.

on

Om ni är några som läser som inte har barn kommer ni nog tycka att jag nått höjden av töntighet just nu, men sanningen är att jag nästan blir gråtfärdig när vissa plagg är redo att packas undan. Inte säljas förvisso, för vi har ju en Lillasyster som snart kommer ärva. Men i alla fall, i vissa kläder sitter så många minnen, så härliga stunder och framförallt en jäkla massa glädje.

Som i den här klänningen från Kids Ink, ett märke jag i vanliga fall aldrig skulle lägga ut pengarna på men som lägligt nog fick mig att betala en mindre summa på en utförsäljning. För andra ser den kanske inte mycket ut för världen (smaken är som baken och allt sånt) men för mig och Lilla A är den guld värd. Och tyvärr på vippen till för liten, för någon har nog haft sig en liten växtspurt här de sista sommarveckorna. Bra, bra så klart men tråkigt på alla fina plagg som görs redo för sin vila.

3 Comments Add yours

 1. Den var ju jättesöt! Och jag förstår precis vad du menar, det är det värsta som finns att behöva lägga undan vissa kläder som verkligen varit favoriter. Är du glad att ni ändrade er till Rhodos eller ångrar du dig nu? 🙂

  Like

  1. alfvan says:

   Absolut inte missnöjda, men Turkiet hade säkerligen varit precis lika bra på sitt sätt. Vi har det toppen, här finns ju allt vi vill ha – så hur kan man klaga? 🙂

   Like

 2. Javisst är det jobbigt att behöva lägga undan alla söta kläder de växt ur, tur att man kanske får använda de igen på en tvåa 😀

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.