Pyssel för en regnig dag

on

Idag regnar det här ute i Nacka, eller ja, regnar är nog ett ganska milt uttryck eftersom det mer känns som en storm. För varje dag som hösten gör mer och mer entré här i Sverige så ökar lusten här hemma till lite mer kreativa aktiviteter inomhus. Nu är vi ingen pysselfamilj så att säga, men det betyder inte att det inte finns produkter på marknaden anpassade för oss ändå. Som Playmais som finns att köpa på Ekoleko och Panduro.

Ett material som är fantastiskt roligt att arbeta med, man kan bygga enkelt eller göra det mer avancerat. Det passar väldigt många eftersom man anpassar byggandet efter sin egen förmåga. Med fantasins hjälp kan du åstadkomma nästan vad som helst. Fukta bitarna mot en wettexduk och sätt ihop. Du kan klippa, skära och forma bitarna hur du vill. Materialet fäster på trä, glas, papper och mycket annat. Bygg på pappskivor eller gör fina tittskåp i skokartonger. Toarullar, kartonger och pinnar är bra stöd att bygga runt. Du kan använda riktiga grenar när du gör träd.
Gjort av majs, biologiskt nedbrytbart. Färgat med giftfria och klimatsmarta livsmedelsfärger. Släng allt på komposten när ni lekt klart. – Ekoleko.se

Vilket är ert favoritpyssel? 

One Comment Add yours

  1. EMMAS! says:

    fina bilder!
    vill du göra ett bloglovin byte med mig? =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.