Världskända Hamleys öppnar butik i Sverige

on

I oktober 2012 öppnar världens mest kända leksaksbutik dörrarna till sin första etablering i Sverige.Butiken i Nacka Forum kommer att vara ca 800 kvadratmeter och erbjuder ett brett utbud av leksaker och aktiviteter.

Hamleys grundades i England redan år 1760 av William Hamley. Idag har företaget 11 butiker i Storbritannien, Danmark, Cypern, Indien och Mellanöstern. Den mest kända butiken är flaggskeppet på Regent Street i London, där sex våningar fyllda med leksaker och nöjen har välkomnat barn såväl som vuxna sedan år 1881. Hamleys har ett brett utbud av alla typer av leksaker. Butiksupplevelsen omfattar dock inte bara utbudet, man erbjuder också flera olika typer av underhållning och utställningar.

Jag ser riktigt fram emot lanseringen av Hamleys i Nacka Forum, kedjan som jag hört så mycket om kommer äntligen hit till oss i Norden och inte nog med det, den kommer ligga i en av mina favoritgallerior nära hemma. Dessutom är jag otroligt nyfiken på vad det är för typ av underhållning och aktiviteter som planeras att lockas med, Nacka Forum som annars tyvärr faller rätt platt för barn- och barnprylar behöver lite uppfriskning och ny energi. Exakt datum är ännu inte släppt, men källor nämner mitten på oktober.

Känner du till eller har du besökt ett Hamleys? 

One Comment Add yours

  1. Fröken M says:

    Jag har faktiskt aldrig hört talas om företaget ens, men det känns ju som ett ställe man vill besöka och julhandla på 🙂
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.