Färg&Form KIDS – Moln av Gunila Axén

on


Kan ni förstå att Moln-mönstret togs fram redan 1967?

Jag gillar hur bra det går att kombinera de olika produkterna, oavsett om du inreder för en bebis eller en tonåring. Moln är klassiskt, tidlöst och snyggt. Färgerna matchar varandra bra, ger liv i de tråkigaste utrymmena. Sedan något år tillbaka finns även Moln-serien som kläder åt de allra minsta. Bakom kollektionen KIDS står företaget Färg&Form och formgivaren heter Gunila Axén.

Här hemma har vi en rosa Moln-rislampa i taket på ett annars grönt barnrum, jag gillar den lilla färgklicken som är så olik färgen på väggarna. År efter år har jag dessutom funderat och suktat på förvaringsboxarna, tänker att lite svart vore en snygg detalj. Bra förvaring och snyggt på samma gång, bryta av lite mot den annars totala Ikea upplevelsen. Lekmer är återförsäljare för större delar av Moln-sortimentet.

Gillar ni Moln?

6 Comments Add yours

 1. Här älskar vi moln! Sängkläder till nya sängen kommer bli dessa, ett grönt och ett rosa:)

  Like

 2. Russin says:

  hej hopp..
  men kära nån har du gått och blitt med en blogg till, haha.. hur orkar du, haha..

  moln ja.. det är så fiiint.. jag låg i moln lakan när jag var nyfödd med, oranga.. 😉 Även lilla S hade det i både säng och vagn som nyfödd, brunt och grönt.. tyvärr tappade det bruna all färg efter första tvätten, lite surt då de inte är billiga bäddset.. 😦

  krmakrma

  Like

 3. Åh den serien är ju helt fantastisk. Kliar massa i mina fingrar att klicka hem nu och fixa ett riktigt fint rum till Hugo 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.