Sångpåse från Oskar&Ellen

on

Sjunger ni mycket hemma med barnen? Här ska erkännas att det är ett fåtal gånger som några toner tagits, bortsett från det fåtal tillfällen då varit med på sångstunden på Öppna Förskolan. Jag kan nämligen inte alls många barnsånger och mina få kunskaper är inte något som har roat mina små. Snarare har jag fått ett “Neeej mamma, sluta sjunga. Du får inte“.

På förskolan och Öppna förskolan däremot har jag märkt att de använder sig av dessa Sångpåsar från Oskar&Ellen. Barnen får i turordning stoppa ner handen och välja en figur varpå man sen sjunger en sång. Väldigt populärt, varje kväll här hemma avhandlas information om vilka sånger de sjöng under dagen. I orginalpåsen ingår 6 figurer, men tilläggsfigurer finns att köpa. Alla sånger som är tänkta för figurerna finns samlade här, men självklart kan man vara fantasifull själv och hitta på egna melodier.

Sångpåsen finns bland annat att köpa hos Abcleksaker och kostar 179:- 

5 Comments Add yours

 1. Den ska jag nog försöka komma ihåg till jul eller så 🙂

  Like

  1. alfva says:

   Det kommer nog komma en påminnelse med julklappar inför julen! 🙂

   Like

 2. Åh tack för tipset fina! Denna klickar jag hem i detta nu till födelsedagen! Jag sjunger ganska mycket faktiskt men det går lite i perioder men när vi ligger i sängen innan läggdags bla. Hoppas på en hit 😉

  SV: Ja men eller hur! Jag tänker hela tiden att jag så gärna skulle vilja…men så ska man bara göra det också. hur är det med jobb nu för dig, har för mig att du slutade på ditt gamla. har du ett nytt som du ska gå till sen efter föräldraledigheten? Annars kanske du skulle starta upp något eget med inriktning barnprylar – Jag hakar på! 😉 Det är ju precis det jag själv vill göra

  Like

 3. Lisa says:

  Vi sjunger inte heller särskilt mycket, men sångpåsen finns här och har älskats av Stella. Gör fortfarande förresten, även om den numera flyttat in på lillebrors rum.
  Vi har extrafigurerna och julvarianter dessutom. Väldigt användbar och mysig grej håller jag således med om!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.