Tips – Barnsemesterkortet 2013 utan kostnad!

on

Barnsemester är siten för dig som gillar att få uppslag om vart och hur man kan resa med barn. Det kan vara utomlands, i närmaste kommunen eller till och med på hemmaplan. Inte nog med att de regelbundet släpper intressanta artiklar och skickar iväg testfamiljer till olika intressanta resmål så ligger de bakom Barnsemesterkortet.

Kortet är laddat med en hel drös olika rabatter och specialpriser på aktiviteter, resmål och butiker. Eller varför inte lite extra rabatt på resan med Apollo, Sembo eller Solresor, kanske till Ramundberget eller fickpengar på Lalandia? Till och med shopping på hemmaplan hos bland annat IoB-butiken till fin rabatt. Just nu är kortet gratis och beställs enkelt hem genom att bli medlem (kostnadsfritt självklart) på Barnsemester.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.